Welkom bij Beckum Workwear

About Beckum Workwear

In 1998 is gestart met de ontwikkeling van een nieuwe werkkledinglijn. Met als doelstelling in te spelen op de steeds grotere vraag naar modieuze kwalitatieve werkkleding. Daarbij werd zorgvuldig gelet op de stofkeuze, de pasvorm en het draagcomfort. Het resultaat mag er zijn:

BECKUM WORKWEAR®, dé werkkleding waarin iedereen gezien wil worden!

Comfort en uitstraling
De BECKUM WORKWEAR® collectie is functioneel, biedt comfort door gebruik 100% katoen en heeft een stoere uitstraling. Omdat werkkleding vaak meer dan acht uur per dag gedragen wordt, mag deze kleding naast functioneel ook mooi zijn.

Het gehele assortiment is daarom afgeleid van de casual look. Er wordt gebruik gemaakt van materialen die prettig zitten voor optimaal draagcomfort. Goed en stoer geklede werklieden vallen door het dragen van BECKUM WORKWEAR® overal positief op! 

Slim gebruik top materialen
BECKUM WORKWEAR® werkt met de beste voorhanden zijnde materialen ter versteviging van het product en bescherming van de drager.

B-Protect
B-Protect is het meest optimale schuur- en slijtvaste, waterafstotende en zuurbestending materiaal van dit moment. Het unieke B-Protect is verwerkt op de voorgevormde kniestukken.

Kevlar
Kevlar is een lichtgewicht vezel met uitzonderlijke sterkte en weerstand. BECKUM WORKWEAR® gebruikt het, vanwege de snij- en slijtageweerstand en de lange levensduur, als dijbeenversteviging op de EBT07.

Cordura
Textiel gemaakt uit nylon 6,6-vezels waardoor de stof tegen zware belasting is opgewassen. Cordura is bestand tegen abrasieve invloeden (slijtage door schuren), scheuren en bestendig tegen ruwe behandeling. Cordura is verwerkt op alle werkbroeken en het is de basisstof voor de jassen van BECKUM WORKWEAR®.

Assortiment
De collectie bestaat uit broeken, bodybroeken en jassen. Tevens is er een aantal accessoires ontwikkelt die de casual look perfect aanvullen.

De BECKUM WORKWEAR® collectie wordt gedragen door een breed scala van professionele werklieden, zoals bouwvakkers, installateurs, schilders, dak- en rietdekkers, stratenmakers, loodgieters, magazijn- en logistieke medewerkers, automonteurs, metaalbewerkers, etc. etc.. Maar ook ‘klussers’ dragen graag goed beschermende kleding waarin ze gezien mogen worden!

Op deze website brengen wij de gehele BECKUM WORKWEAR® collectie in beeld: compleet met productnamen,-beschrijvingen, verkrijgbare kleuren en (lengte)maten.